Saturday 23 February 2008

Knight Rider #2

Kje so cajti, ko smo v OŠ množično zbolevali in zaradi bolezni dejansko ostajali doma!!! Zdaj me daje nekaj takega, smrkam in kiham, tiste tablete iz reklame: "O seveda vem," so me sicer polovično rehabilitirale, ampak koža okrog nosu je eno samo rdenje in vnetje. Jelenček Rudolf it is. Pred desetimi leti (mater, smo ratali stari), smo za vsak kihec ostali doma in potem lepo v pižami pod dekco na kavču z daljincem v eni in čajzmedom v drugi roki srfali po kanalih. In ker je bila slovenska nacionalka enako moreča kot danes (razen če nisi zbolel na nedeljo, ko je bil Živ Žav, ampak, come on, kdo pa zboleva na nedeljo?), smo si morali pomagati z italijanskimi programi. Najtežje je bilo preživeti dopoldan, ko so vrteli razne 80's serije. Je pa res, da takrat nismo bili tv-špurlavi. Jessica Fletcher, A-Team, Power Renđersi, Walker, Renegade, Beverly Hills (s katerim nam ne prizanašajo niti sedaj), Melrose Place, Baywatch, pa eni policaji na biciklih, Family Matters, Full House, Step by Step, Robinsonsi al kaj je že bla tista familja, pa razne japonske risanke (Holly&Benji, Piccoli problemi di cuore, Mila e Shiro, Lupin, Dragon Ball in kdo bi lahko pozabil na Sailor Moon), ko smo se malo razvili pa so prišli v poštev Simpsoni in Griffini in Futurama.

In zdaj mi želi nekdo ukrasti otroštvo! Kdo, se vprapšam, kdo bi želel duplicirati Knight Riderja. Serijo, ki je že pred 20 leti ugotovila, da lahko gledalce hipnotiziraš z malo premikajočimi lučkami in kvadratasto Hasselhoffovo brado. On je the dec. Kosmat, kvadratast z občasnimi potovanji v svet alkoholizma. Pravi moški. Resno jim zamerim, da so Huffa menjali z nekim amerikanskim pridnim fantkom, K.I.T.T.-a pa z nekim avtočkom, ki bi pasal samo v NFS, Fast and Furious ali kaj podono divjaškega, ne pa borcu za pravico in svobodo in lepši svet. Novemu avtu je glas sicer posodil Val Kilmer in če živim še milijon let mi ne bo jasno, kako so ga uspeli prepričati v to neumnost. In panično flajštranje in beden poskus vlivanja duše v novo serijo s Huffom v obliki guruja je patetično. Res patetično.

Nove slike iz ideoloških razlogov na tem blogu ne bo!

Sploh se ne splača več zbolevati.

2 comments:

MYTiX said...

Kaj si ga gledala? Meni se zdi da bi blo boljš, če bi si več sposodli od stare serije, recimo ost.
In avto bi mogu bit http://en.wikipedia.org/wiki/Image:1993-97_Pontiac_Firebird.jpg
ki je "naslednik" Trans Am iz original serije (ki je bil konkurenca Mustangu, katerga naslednika zdej uporabljajo).

http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_Firebird

Policaji na biciklih: http://www.imdb.com/title/tt0112112/

Eppy said...

Nism gledala, ma odlomek kvadratastega Huffa: "Twenty years ago, somebody told me that one man can make a difference" mi je povedal vse. Ne bom gledala, ne ne ne