Tuesday 16 September 2008

Indijansko poletje all' italiana

Za svoj veliki kambek na blogersko sceno (lepo prosim, dobila sem 4, mogoče celo 5 pozivov, naj ne bom taka lenoba in spet kaj napišem) sem si izbrala jako pomembno temo, ki vpliva na življenjsko kakovost vseh prisotnih (torej mene).

Kot ste mogoče opazili je zunaj minus trideset in ena sama sivina. In vsi obrazi v LJ se gibljejo med toni sive, bele in bež. Indijansko poletje nam ni bilo naklonjeno. Sami pa si ga ne znamo ustvariti. Razlog?

Če zabavne prireditve pri nas vodijo neki emoti (ja uganili ste, I don't lajk Lado) ali intelektualci, ki morajo nujno imeti neko vlogo (a lahko poveš kdo pride naslednji na oder, ne da bi pokazal vse svoje znanje, ki si ga nabral na AGRFT-ju ali kar tako samoučno - spet ste uganili, niti Jure Ivanušič in Godler me ne navdušujeta), italijanski izbor za mis vodi ta krasen človek

Carlo Conti


Resno. Zahvaljujoč njemu in ostalim 50 miljonom fanom solarija, v Italiji sonce nikoli ne zaide. Seveda imajo hudičevo dober zgled. Italijanski predsednik parlamenta Gianfranco Fini je na tem, da spremeni raso.

3 comments:

Αναμαρια said...

Tole italijansko poletje se seli čez mejo. No, predvsem na volilne plakate natanko ene stranke :D

Jotaeater said...

oo welcome back! morš mal okol razdajat svoj talent za pisanje :-)

Eppy said...

Ne morm verjet, dva komentarja :)

Ja sej smo se navadli... pomanjkanje ponudbe ustvarja povpraševanje. Še kdaj bo treba mrknit da bo ta blog resnično zaživel :)